Serviceydelser på mikrobølgeovne og kviksølvsanalysatorer

Holm & Halby forhandler og servicerer mikrobølgeovne og kviksølvsanalysatorer fra Milestone

I forbindelse med investering i laboratorieudstyr kan det være svært at vurdere behovet for service. For at minimere problemstillingen har Holm & Halby etableret flere niveauer af service, der kan bidrage til større tryghed for dig i den daglige drift i laboratoriet.

Serviceydelser:

Serviceydelse / Område  
Eftersyn Læs mere
Installationstest Læs mere
IQ/OQ Læs mere
Reparation Læs mere

Vilje til Løsning
Ovenfor kan du læse mere om de forskellige servicemuligheder vi tilbyder. Men bemærk! Alene du afgør behovet Og skulle servicebehovet strække sig ud over det nævnte, er vi åbne for dialog, da vi hos Holm & Halby har "viljen til løsning" som en af vore kerneværdier. Vi ønsker kort og godt at leve op til eller overgå dine forventninger.

De kan bestille servicetilbud i vores Kundecenter på tlf. 4326 9400 eller du kan bestille servicetilbud her.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S