Installation Qualifikation (IQ) og Operation Qualifikation (OQ)

Hvis en installationstest ikke er tilstrækkelig, tilbyder vi også IQOQ.

Installation Qualifikation IQ) dokumenterer, at instrumentet leveres som designet og specificeret. Og vi sikrer, i processen, at det bliver behørigt installeret hos dig. IQ proceduren konfirmerer instrumentets konfiguration inklusiv eventuel computer- og printerkommunikation. Vi tester instrumentet for at sikre, at software og hardware er installeret korrekt, og at elektriske - og eventuelle flowlinje forbindelser er i orden. Processen er fuld dokumenteret gennem en omfattende dokumentationspakke.

Opreration Qualification (OQ) dokumenterer, at instrumentet fungerer i henhold til forskrifterne. Vores OQ procedure konfirmerer, at instrumentet møder alle relevante og kendte specifikationer i det miljø, hvor det vil blive brugt. Proceduren er fuldt dokumenteret gennem en omfattende dokumentationspakke. OQ proceduren følger i umiddelbar forlængelse af IQ proceduren.

Holm & Halby serviceteknikere er certificeret af producenten til at udføre dette servicearbejde.

Du kan bestille IQOQ i vores kundecenter på tlf. 4326 9400 eller kontakte service her.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S