Generel reparation

Holm & Halby tilbyder reparation af laboratorieudstyr enten hos dig, på vort eget værksted eller hos vores leverandør. Reparationen vil med mindre andet aftales ske efter regning.

Som hovedregel foregår al service hos dig på det sted, hvor udstyret er installeret. Undtagelsen fra dette er service på magnetomrører, reaktionsblokke, små rysteborde, mindre termostater og vægte samt større reparationer på andet udstyr efter serviceteknikerens anvisninger. Dette udstyr skal sendes til Holm & Halby for reparation.

Udstyr kan kun sendes til reparation efter aftale med vores kundecenter, da en personsikkerhedserklæring (PSE) skal udfyldes, ligesom der kan være behov for koordinering af transport.

PSE’en kan downloades her og faxes til os på 4326 9410 eller mailes til info@holm-halby.dk

Du kan bestille service i vores kundecenter på telefon 4326 9400 eller du kan bestille service her

Hvis du har behov for en anden serviceydelse end reparation, og du ikke kan finde informationer på siten, er vi altid åbne for en dialog om netop dine servicebehov.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S