Verdens første og eneste fuldt autonome UV-C desinfektionsrobot

UVD Robots tilbyder sikre, validerede og omkostningseffektive løsninger, idet de er kemikaliefrie og kræver minimal interaktion fra personalet, hvilket sparer mange timers manuelt arbejde.

UVD Robots - Pharma Edition
Verdens første og eneste fuldt autonome UV-C desinfektionsrobot

UVD Robots er den førende globale udbyder af fuldt autonome desinfektionsløsninger, der anvender UV-C lys. Kunder verden over anvender UVD Robots til effektivt at desinficere overflader med høj berøringsfrekvens og områder med stor trafik.

UVD Robots tilbyder sikre, validerede og omkostningseffektive løsninger, idet de er kemikaliefrie og kræver minimal interaktion fra personalet, hvilket sparer mange timers manuelt arbejde.

Valideret og reproducerbar desinfektion
Kontrol med forurening i alle områder af farmaceutiske produktionssteder er essentiel for at beskytte produktionsprocessen og forsyningskæderne på disse steder. Det sikrer ligeledes personalets sundhed og forebygger krydskontaminering, som kan medføre kostbare produktionsstop og compliance-problemer.

EFFEKTIV
UV-C lys kan effektivt begrænse risikoen for overførsel af diverse mikroorganismer. Det er den ideelle løsning for at højne miljøovervågningen og sikre en valideret, lav CFU-tælling.


EFFEKTIVITET
Opnår hurtigere rumklargøring og betydelige besparelser på arbejdskraft og ressourcer gennem automatiseret desinfektion. Desinficerer op til 7 gange hurtigere end manuel desinfektion.


254 NM UV-C LYS EFFEKTIVT UDRYDDER PATOGENER
Uafhængige tredjepartstest i UV-C laboratorier af UVD Robots' 254 nm UV-C lys viser en inaktiveringseffekt på op til en 7-log reduktion, svarende til 99,99999%.

  • En reduceret miljøbelastning (mikrobiel belastning/bakteriemængde) begrænser risikoen for overførsel i miljøet og bidrager til kvalitetssikring og kontrolforanstaltninger
  • Forenkler opgaver for operatører: Kun 3 minutters personaleinvolvering per rum, uanset rummets størrelse
  • Desinficerer et område på 25m2 (269 kvadratfod) på under 10 minutter, med mulighed for at desinficere 250m2 (2690 kvadratfod) på under en time
  • Ingen behov for direkte menneskelig indgriben; minimerer risikoen for utilsigtet kontaminering
  • Dansk-baseret markedsleder i autonom desinfektion med en 75% markedsandel globalt
  • Eliminerer op til 7-Log (99.99999%) af patogener og mikroorganismer i miljøet
  • 100% autonome funktioner sikrer omfattende bestråling af UV-C energi på alle overflader i miljøet - fra gulv til loft
  • Kemikaliefri UV-C desinfektion minimerer risici relateret til kemiske midler

Lær mere om UVD Robot
Du kan finde yderligere oplysninger om UVD Robotterne på Blue Oceans hjemmeside her.

Kontakt Brian hvis du vil vide mere

Relaterede produkter

Måske er du også interesseret i