Mød os på konferencer og udstillinger

I et år, der mod sædvane ikke byder på nogle store Laboratorieudstyrs udstillinger, kan du møde Holm & Halby på to renrums konferencer. Desuden afholder vi igen i år LabDage i forbindelse med, at vi indvier vores helt nye og større Showroom.

Mød os på konferencer og udstillinger

Planlagte konferencer/udstillinger i 2023:

  • 23. - 24. maj R3 Nordic symposium - Marienlyst Strandhotel, Helsingør
    Læs mere her
  • 19. - 20. september - LabDage - Holm & Halby Brøndby
  • 8. - 9.. November Cleanroom Expo - Bella Center
    Læs mere her

LabDage
LabDage hos Holm & Halby er to koncentrerede seminar dage, hvor vi starter med en spændende foredragsholder, som taler om det der rør sig i tiden – hvorefter der vil være nye som gamle seminarer at vælge imellem. Hold øje med din indbakke for invitation til dagen.

Nyt showroom
Når vi ikke deltager på udstillinger, har vi altid en stor udstilling i egne lokaler - som altid er åben for besøgende. En udstilling hvor du altid kan se et bredt udvalg af vores produkter i flotte omgivelser. Lige nu er vores Showroom lukket ned for ombygning, men det vil blive genåbnet i forbindelse med LabDage. Vi glæder os til snart at kunne vise dig de større og opdaterede faciliteter.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S