Fryserseminar
Tidspunkt
22.01.2026, kl. 08:30 - 15:30
Sprog
Dansk
Foredragsholdere
Charlotte S. Madsen, Kristian Ipsen-Jakobsen & Jesper Bøhm-Petersen
Lokation
Vallensbækvej 35, 2605 Brøndby
Pris
kr. 4500,-
Arbejder du på et laboratorium eller hospital og har ansvaret for, at fryserne altid fungerer optimalt?
Så er dette seminar for dig.
Vi arbejder med små hold på maks. 12 deltagere, hvilket giver god mulighed for at få besvaret individuelle spørgsmål og for at udveksle erfaringer med andre deltagere.
Formålet med seminaret er at give deltagerne en grundlæggende forståelse og praktiske færdigheder, så de selv kan håndtere mindre fejl og dermed undgå unødvendige omkostninger og besvær.
Efter seminaret vil du:
• Have en grundlæggende forståelse af, hvordan køl, frys og ULT fungerer
• Kunne udføre enkel fejlsøgning og vurdere, hvornår der skal tilkaldes service
• Kende de mest almindelige tekniske komponenter og deres funktion
• Have fået tips og tricks direkte fra erfarne teknikere og produktspecialister
På seminaret går Holm & Halbys erfarne teknikere praktisk til værks, og vores produktspecialister supplerer med deres specialviden og erfaring. Vi tager udgangspunkt i de mange fryserfabrikater, som Holm & Halby forhandler.
Agenda for dagen
(med forbehold for ændringer i programmet)
Grundlæggende viden og forståelse
Vi kommer ind på:
• Typer af opbevaring
• Hvordan køl, frys og ULT fungerer
• Overvejelser ved valg af køl/frys/ULT
• Installation
• Og meget mere
Teknisk indsigt og hands-on
• Grundlæggende om kølekreds
o Ventileret / ULT
• Kølemiddel og GWP
• Kompressor
• -70°C eller -80°C?
• Og meget mere
Der afsluttes med evaluering og udlevering af kursusbevis.
Adresse:
Vallensbækvej 33
2605 Brøndby
Foredragsholder:
Daniel Frohn Produktspecialist - Holm & Halby
Sprog: Dansk
Pris: kr. 4.500,- (inkl. morgenmad og frokost)
NB! Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom.