Fermenteringsseminar på BII
Tidspunkt
20.11.2025, kl. 09:00 - 15:00
Sprog
English
Lokation
Ole Maaløes Vej 3, 2200 København
Dagens tema er scale-up, applikationer og "Going from start-up to own company"
Seminaret byder på oplæg fra Getinge og eksterne talere, som har haft deres start på BII og siden etableret egne virksomheder.
Derudover vil en nuværende BII start-up dele erfaringer fra den tidlige fase af udviklingen.
Program for dagen:
08:30 – Arrival and light breakfast in BII’s canteen
09:00 – Holm & Halby: a value-creating collaboration partner
09:45 – Yeti Foods: Towards the world’s healthiest protein via microbial fermentation – Robert Mans
10:30 – Break
10:45 – Choosing the right scale – let the product-to-market fit your scale-up journey – Victor Forman, Evodia Bio
11:20 – Nyt fermenteringsfællesskab – Periklis Sotiris
11:30 – Lunch
12:30 – Bioreactor applications: what is happening in the field
Scaling up in bioreactors: facing the truth – Imko Gaastra, Getinge
14:30 – Wrap-up
Adresse:
BioInnovation Institute, København
Ole Maaløes Vej 3
2200 København
Sprog: Engelsk
Pris: Gratis