NYHED - Stinkskabs Kørekort:

HH Nyhedsbrev Top Mail Seminar 

Det nyeste Kørekort seminar henvender sig til alle der arbejder i stinkskabe – både eksisterende brugere og kommende brugere af stinkskabe kan have udbytte af dette seminar.

Holm & Halby har i samarbejde med en række nøje udvalgte brugere, samt firmaet Lab-Vent, sammensat et seminar, der har til formål at kvalificere kursisten til at arbejde sikkert i et stinkskab.

På seminaret gennemgår vi de forskellige typer stinkskabe der findes på markedet, giver gode råd til valg af stinkskabe til netop din opgave, vi gennemgår styringer, hvordan man arbejder bedst og sikrest i skabet, lovgivning, tips og tricks og ikke mindst service og vedligeholdelse.

Ønsker du at tilmelde dig et seminar kan du gøre det via www.seminarplan.dk

 

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S