Holm & Halby seminarer

Om seminaret

Lokation: Holm & Halby

Fra: 25-09-2018 08:30

Til: 25-09-2018 10:00

Kom til et inspirerende foredrag når foredragsholder, forfatter, TV-vært, ernæringsekspert og forskningschef Christian Bitz åbner for LabDage18 med sit foredrag om ”Kvalitet i det gode liv”.

Program:
8:30 - 9:00  Vi starter dagen med lækker brunch
9:00 - 10:00  Foredrag af Christian Bitz om kvalitet:
Bitz sætter det gode liv i perspektiv - et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Men hvor meget skal sundhed egentlig fylde? Vi lever i en tid, hvor sundhed fylder meget. Alt for meget. Og det er næsten umuligt at skille seriøs videnskab fra selvopfundne mirakelkure. Bitz rydder op i sundhedsjunglen og giver dig en guide til at træffe fornuftige valg, der rent faktisk batter på sundhedskontoen – og måske fravælge dem, der ikke gør. Du bliver i stand til at sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet. Der er kvalitet bag Bitz’ budskaber, som er baseret på videnskabelige undersøgelser og den nyeste viden inden for sundhed.

Selvom foredraget handler om sundhed og det gode liv kan der godt trækkes paralleller fra foredraget til hvad vi hos Holm & Halby gerne vil kendes for – nemlig vidensbaseret rådgivning – og god kvalitet.

Foredragsholder:
Christian Bitz

Sted:
Holm & Halby
Vallensbækvej 33
2605 Brøndby

Sprog:
Dansk
Pris: 200,- (inkl. lækker brunch)

NB! Deltager du på et seminar d. 25. september er du automatisk tilmeldt brunch & foredraget med Christian Bitz uden beregning – ønsker du kun at høre Christian Bits er du meget velkommen til at tilmelde dig foredraget og nyde vores dejlige brunch før foredraget, samt besøge vores flotte udstilling.
 
Vi forbeholder os ret til at aflyse foredraget ved sygdom.

Tilmeld Tilbage
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S