Holm & Halby seminarer

Om seminaret

Lokation: Radisson Blu Scandinavia Hotel

Fra: 23-03-2023 08:30

Til: 23-03-2023 14:30

VIGTIG information – Seminaret er desværre aflyst ny dato kommer for 2024.

Målgruppe:
Seminaret henvender sig til alle brancher, der arbejder med rengøring i forbindelse med renrum og LAF kabinetter samt kontrol af renrum.
Kom med til en spændende dag med foredrag om emner der er oppe i tiden - når man arbejder i renrum.

Vi har et tæt pakket program på dagen, med masser af nyt:
Vi får besøg af Annex 1 eksperten Gordon Farquharson, som vil gennemgå de seneste ændringer i Annex 1, relateret til test af renrum og principperne i kontaminations kontrol.

Gordon Farquharson´s oplæg har titlen “Revised Annex 1 changes and impact on cleanroom and clean air device testing”. Gordon will cover the following topics:
He will cover the use of Class ll BSCs in pharmacy and ATMP applications. He will address how to justify the cleanroom contamination control solutions in the CCS “Contamination Control Strategy”. And he will deal with the commissioning, testing and qualification of MBSCs.

Fra Contec får vi besøg af Jon Cerasale der taler om “Disinfectants for Cleanrooms” - Regulatory Implications – med udgangspunkt i relevant ny Annex 1 og i EU’s ”Biocidal Products Regulation” (BPR).

Vi får besøg af Ansell der er producent af handsker. Her er emnet Cytostatika og valg af den rigtige handske, hvilket har stor betydning for din sikkerhed. Der vil blive gennemgået Ansell´s Cytostatic Permeation Program ( ACPP) der har gennembrydningstider baseret på dynamiske test i stedet for de gængse statiske.

En spændende nyhed er rengøring med robotter – Bo Thrane fra den danske producent Blue Ocean Robotics vil fortælle hvad UVD robotter kan gøre for rengøringen på sygehuse og i den pharmaceutiske industri. Robotterne kører allerede på mange installationer i hele verdenen, og Bo deler ud af de mange erfaringer man har gjort sig.

Foredragsholdere:

•    Gordon Farquharson – Consulting in Quality & Safety Systems - Engelsk
•    Jon Cerasale – Contec - Engelsk
•    Kim Huneck – Ansell - Dansk
•    Bo Thrane – Blue Ocean Robotics - Dansk

Til stede fra Holm & Halby: Produktspecialist Hanne Søhus Christiansen

Endeligt program for dagen følger snarest 

Adresse: 
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus

Sprog: Dansk/Engelsk

Pris: kr. 3.995,- (inkl. morgenmad & frokost, kaffe & kage)

NB! Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset ved for få tilmeldinger eller ved sygdom.

Kontakt mig: Hvis du vil vide mere om "Renrums Update 2023" eller har et spørgsmål til renrumsartikler, er du velkommen til at kontakte Hanne Søhus Christiansen hsc@holm-halby.dk tlf.: 4326 9446

Tilmeld Tilbage
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S