Serviceydelser på centrifuger

Viste du, at det er lovpligtigt med et årligt eftersyn på dine centrifuger? Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 776 § 16 fastslår, at centrifuger til erhvervsmæssig brug skal underkastes et eftersyn mindst en gang om året af leverandøren eller en anden sagkyndig.

Hos Holm & Halby tilbyder vi denne service og meget mere.

Serviceydelser:

Serviceydelse / Område  
Eftersyn (lovpligtigt og udvidet) Læs mere
Reparation Læs mere
Installationstest Læs mere
IQ/OQ Læs mere

Eftersyn på flere fabrikater
Ud over eftersyn på af Thermo centrifuger, som vi selv forhandler, tilbyder vi eftersyn på andre fabrikater, eksempelvis Eppendorf og Hereaus.

Normalt er vi meget påpasselige og går ikke på kompromis med en af vore grundlæggende og vigtigste serviceprincipper, nemlig ikke at servicere andre agenturer end dem vi forhandler. Men på dette felt er vores kompetence så stærk, at det ville være at underspille vores kunnen ikke at tilbyde denne ydelse.

Vi tilbyder også andre serviceydelser end eftersyn.

Vilje til løsning
Ovenfor kan du læse mere om de forskellige servicemuligheder. Men bemærk! Alene du afgør behovet. Og skulle servicebehovet strække sig ud over det nævnte, er vi åbne for dialog, da vi hos Holm & Halby har ”viljen til løsning” som en af vore kerneværdier. Vi ønsker kort og godt at leve op til eller overgå dine forventninger.

Du kan bestille servicetilbud i vores kundecenter på tlf. 4326 9400 eller bestille servicetilbud her

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S