Service på Applikon fermentorer

Hos Holm & Halby forhandler og servicerer vi fermentorer fra hollandske Applikon. Produktprogrammet dækker alt indenfor fermenterings og cellekultivering - fra screening og optimering på mikro-volumener i laboratorieskala til store produktioner i pilot- eller produktionsskala.

  • Hvornår har du sidst fået efterset og performancetestet dine fermentorer?
  • Efter hvilke retningslinjer?
  • Og var den der udførte arbejdet uddannet og certificeret?

 

Må vi foreslå, at du vælger at få dine fermentorer efterset og performancetestet af Holm & Halby – for sporbarhedens og din sikkerheds skyld!

Hos Holm & Halby tilbyder vi denne service og meget mere:

Serviceydelser:

Serviceydelse / Område  
Eftersyn Læs mere
Reparation Læs mere
Installationstest Læs mere

Vilje til løsning
Ovenfor kan du læse mere om de forskellige servicemuligheder. Men bemærk! Alene du afgør behovet. Og skulle servicebehovet strække sig ud over det nævnte, er vi åbne for dialog, da vi hos Holm & Halby har "viljen til løsning" som en af vore kerneværdier. Vi ønsker kort og godt at leve op til eller overgå dine forventninger.

Du kan bestille servicetilbud i vores kundecenter på tlf. 4326 9400 eller bestille servicetilbud her 

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S