Installationstest

Med en installationstest sikrer du, at dit udstyr straks fra starten, sporbart og dokumenteret på brugerstedet, lever op til specifikationerne sat af producenten.

Under testen kontrolleres enheden for transportskader, sikker placering og opstilling i henhold til producentens anvisninger. Dette sikrer, at udstyrets omgivelser også bliver vurderet, hvilket kan give dig en større sikkerhed for, at eventuelle mangler og ufordelagtige forhold ved udstyrets tiltænkte placering opdages.

Endvidere bliver der ved installationstesten afholdt en kort undervisning af brugerne i brug af udstyret. Og en eftersynsrapport leveres som sporbar dokumentation. Yderligere træning kan tilkøbes.

Installationstesten tilbydes alene i forbindelse med installation af nyt udstyr. Er der behov for en udvidet installationstest, drøfter vi gerne vilkårene for IQOQ.

Du kan bestille installationstest i vores kundecenter på tlf. 4326 9400 eller kontakte service her.

Besøg vores produktsider hvis du vil vide mere om, hvilke modeller vi kan tilbyde installationstest på.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S