Rustfri origami

Holm & Halby skræddersyr rackløsninger, hvis standardstørrelserne ikke opfylder behovet. Vi ved, at de helt rette racks til kundens laboratorieprøver spiller en stor rolle – både for at undgå dyr spildplads og tilgodese prøvens omfang.

Rack 1150X600 12

Derfor forhandler vi en lang række af racks i standardstørrelser til både kummefrysere og skabsfrysere. Alle opgaver er selvfølgelig ikke ens. Det er også grunden til, at Holm & Halby skræddersyr rackløsninger, hvis standardstørrelserne ikke opfylder kundens ønsker. Ved en sådan løsning kan kunden med sikkerhed vide, at de ønskede mål bliver opfyldt. Vi sørger nemlig for at laserskære hver enkelt rack til præcision, så den ikke kan deformere.

Vilje til løsning
Om du ved lige præcis, hvad du skal have, eller ej, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Med mere end 60 års erfaring i branchen og en stab af dygtige laboratoriefolk har vi oparbejdet en knowhow og ekspertise, der sikrer vores kunder et stærkt samarbejde om bedre laboratorieløsninger.
Udviklingen af specialracks starter med en idé, ofte løse skitser på en blok. Idéen omsættes til CAD-filer som fodres til en laser-skærer, der skærer præcist og uden at deformere det rustfrie stål. Den videre del i processen er at folde og punktsvejse, hvilket foregår som regulært håndværk. Afslutningsvis sikrer en individuel kvalitetskontrol, at hver enkelt rack lever op til de givne specifikationer.

Rack 1150X600 13

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S