En engageret samarbejdspartner

- der er tættere på din dagligdag

Holm & Halby's medarbejdere er lidt tættere på din dagligdag. Vi kender dine behov, fordi vi giver os tid til at sætte os ind i de udfordringer, du møder i dagligdagen og skal tackle i fremtiden.

Den tætte personlige dialog er hele forudsætningen for at forvandle vores specifikke viden og know-how til laboratorieløsninger, der passer til kravene, optimerer resultaterne og sparer på ressourcerne.

Hos Holm & Halby nøjes vi ikke med at levere markedets bedste laboratorieudstyr. Vi tilbyder også rådgivning og forebyggende service for at forhindre irriterende og kostbare driftsstop. Eller øjeblikkelig udrykning, når uheldet en sjælden gang er ude og det hele er gået i stå.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S