Håndplukket teknologi fra verdens førende producenter

Et samarbejde med Holm & Halby er også ensbetydende med laboratorieteknologi i særklasse. Vi tilbyder laboratorieudstyr fra nogle af verdens førende producenter, hvad enten vi taler basis-, analyse- eller automatiseringsapparater.

Vi har valgt markedets bedste teknologi, fra markedets mest innovative producenter, fordi vi også har valgt fra. I stedet for at tilbyde mange forskellige produkter i hver produkt-kategori, har vi bevidst satset på enkelte, udvalgte mærkevarer. Dels på grund af produkternes kvalitative egenskaber, men også fordi vi derved kan tilbyde vores kunder en rådgivning, der tager afsæt i dybtgående ekspertise på hvert enkelt produkt.

De få og udvalgte leverandører sikrer samtidig, at vi har et tæt, formaliseret samarbejde, som kommer vores kunder til gode på flere måder. De tætte og langvarige leverandør-forhold giver sikkerhed for, at Holm & Halby kan yde service og support med et betryggende langvarigt perspektiv. Samtidig er vores kendskab til kundernes krav, udfordringer og behov ofte den direkte anledning til, at producenterne tilpasser løsninger eller udvikler helt nye produkter, som i højere grad tilgodeser dine behov.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S