Fryserseminar – Førstehjælp
Tidspunkt
22.01.2026, kl. 08:30 - 15:30
Sprog
Dansk
Foredragsholdere
Charlotte S. Madsen, Kristian Ipsen-Jakobsen & Jesper Bøhm-Petersen
Lokation
Vallensbækvej 35, 2605 Brøndby
Pris
kr. 4500,-
Seminaret henvender sig til de mange der har opgaven at holde fryserne kørende på laboratorier og hospitaler. Vi har kun mindre hold på max 12 deltagere – så der er mulighed for at få besvaret sine spørgsmål ligesom der er mulighed for at udveksle erfaringer.
Vi vil i løbet af dagen komme igennem henholdsvis Haier, Arctiko, ESCO, Gram ULT og Bioline køl/frys, Revco og Telstar.
(Vi vil primært koncentrerer os om de frysere som de aktuelle kursister har i deres afdelinger, og derfor vil der være fryser fabrikanter vi kun kort berører).
Agenda for dagen (med forbehold for ændringer i programmet):
- 8.30-9.00 Morgenmad
- 9.00-9.15 Gennemgang af deltagere/ forventninger
- 9.15- 10.45 Basis viden 90min
- 10.45-11.00 Pause
- 11.00-11.30 Charlottes gennemgang af Gram
- 11.30-12.00 Eupry
- 12.00-12.30 Frokost
- 12.30-12.45 Rundvisning i huset
- 12.45-14.00 Teknisk viden 75 min
- 14.00-14.15 Pause
- 14.15-15.00 Hands on
- 15.00-15.30 Afrunding
Der afsluttes med evaluering og udlevering af kursusbevis
Holm & Halby
Vallensbækvej 33
2605 Brøndby
Foredragsholder:
Daniel Frohn Produktspecialist - Holm & Halby
Sprog: Dansk
Pris: kr. 4.500,- (inkl. morgenmad og frokost)
NB! Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom.