Autoklave Kørekort:

Autoklavekoerekort 870               

Kunne du tænke dig at vide hvad der egentlig sker når du autoklaverer? Forkert håndtering kan betyde utilstrækkelig steriliseringsproces - dette seminar kvalificerer dig til at opnå korrekt og sikker autoklavering.

Holm & Halby har i samarbejde med en række nøje udvalgte brugere sammensat et seminar, der har til formål at kvalificere kursisten til at opnå korrekt autoklavering uanset om man skal sterilisere instrumenter, væsker affald etc.

Der bliver i forbindelse med kurset afholdt en lille afsluttende prøve, baseret på indholdet på dagen inden udstedelsen af "Kørekortet".
Seminaret henvender sig til alle, der arbejder med autoklavering. Vi afholder jævnligt seminaret både i Brøndby og Aarhus.

Ønsker du at tilmelde dig et seminar kan du gøre det via www.seminarplan.dk

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S