LAF Kørekort:

 

HH Banner 870X400 Seminar Personer 4

Forkerte rutiner i et LAF kabinet kan være årsag til kontaminering af prøver – eller at du sætter din og dine kollegers sikkerhed i spil.

Holm & Halby har i samarbejde med en række nøje udvalgte brugere sammensat et seminar, der har til formål at kvalificerer kursisten til at arbejde sikkert i et sikkerhedskabinet.

Kurset bliver afholdt som en blanding af teori, film og praksis. Der bliver i forbindelse med kurset afholdt en afsluttende prøve, der er afgørende for udstedelse at et certifikat – nemlig LAF kørekortet. 

Kurset henvender sig til alle, der arbejder i LAF og sikkerhedskabinetter uanset type og fabrikat. Der lægges især vægt på god praksis for, hvordan man arbejder korrekt uden at udsætte sig selv, omgivelserne eller sit produkt for kontaminering. Vi afholder jævnligt seminaret både i Brøndby og Aarhus.

Ønsker du at tilmelde dig et seminar kan du gøre det via www.seminarplan.dk

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S