Nyheder om Seminarer


Alle vores seminarer er udskudt til juni på grund af Corona-situationen

Alle vores seminarer er udskudt til juni på grund af Corona-situationen

09.03.2020

P.g.a. Corona-virus har Holm & Halby besluttet at aflyse alle vores seminarer for foråret. Vi bestræber os på at finde nye datoer til seminarerne så snart situationen med Corona er under kontrol, vi vil holde dig orienteret om nye seminar datoer.

Læs mere om vores fremtidige seminarer her »


NYHED: GÅ-HJEM-MØDE RENRUM i Jylland

NYHED: GÅ-HJEM-MØDE RENRUM i Jylland

28.02.2020

Kravene til produkterne der bruges i renrum ændres konstant, derfor afholder vi regelmæssigt de populære ”GÅ-HJEM-MØDER” hvor inviterede eksperter giver deres bud på håndtering af opgaverne. I år er vi glade for at tilbyde hele 2 ”GÅ-HJEM-MØDER” i hhv. Kolding og Aalborg.

Læs mere og tilmeld dig her »


Fryserseminar hos Holm & Halby

Fryserseminar hos Holm & Halby

10.02.2020

På vores "Fryserseminar – Førstehjælp til din fryser" bliver du klogere på betjening, indstillinger, alarmer, temperatur, daglig vedligehold og meget mere.

5 ting du måske ikke vidste om Køl & Frys hos Holm & Halby »


LAF Manager seminar

LAF Manager seminar

20.01.2020

Et sikkerhedskabinet er kun så sikkert, som det bliver anvendt, og så sikkert som det er placeret i laboratoriet – Kom til LAF Manger seminar hos Holm & Halby - vi lære dig at arbejde sikkert i dit sikkerhedskabinet.

3 ting du måske ikke vidste om LAF kabinetter »


Frysetørrings seminar forår 2020

Frysetørrings seminar forår 2020

13.01.2020

Kunne du tænke dig at vide mere om teorien bag frysetørring? Product Manager Jesper Scharstein fra LaboGene samt produktspecialist Rasmus Johansen og tekniker Dennis Klavsen fra Holm & Halby er i det nye år endnu engang klar til at dele ud af deres viden om emnet.

4 ting du måske ikke vidste om frysetørring »


Ny sæson for LAF Kørekort

Ny sæson for LAF Kørekort

06.01.2020

Forkerte rutiner i et LAF kabinet kan være årsag til kontaminering af prøver – eller at du sætter din og dine kollegers sikkerhed i spil. Kom til LAF seminar hos Holm & Halby - vi lære dig at arbejde sikkert i dit sikkerhedskabinet.

4 ting du måske ikke vidste om vores LAF Kørekort »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S