Nyheder om Seminarer


Frysetørrings seminar i Aarhus

Frysetørrings seminar i Aarhus

11.09.2023

Kunne du tænke dig at vide mere om teorien bag frysetørring? Seminaret henvender sig til nye brugere eller brugere der kun har en begrænset viden om teorien bag frysetørring. 

Læs mere og tilmeld dig frysetørrings seminaret her »


Premiere: Stinkskabs Kørekort

Premiere: Stinkskabs Kørekort

03.07.2023

Som en del af  VidensDage’23 har vi præmiere på vores helt nye seminar ”Stinkskabs Kørekort”. 

Praktisk talt alle laboratorier har et stinkskab, men er du sikker på, at du bruger det korrekt? Tager du hensyn til miljøet? Og er der noget specielt, du skal være opmærksom på, når du vælger et stinkskab til dit laboratorium?

Læs om Stinkskabs Kørekort her »


Vi søger en Master Data Specialist

Vi søger en Master Data Specialist

21.06.2023

Elsker du at arbejde med Master Data? Drømmer du om at blive en del af en virksomhed, hvor du får mulighed for at forbedre de interne processer og optimere kundeoplevelse på deres site? Så har vi hos Holm & Halby den rette jobmulighed til dig.

Læs mere her »


Nysgerrig på et LAF Manager eller et LAF Kørekort seminar?

Nysgerrig på et LAF Manager eller et LAF Kørekort seminar?

02.06.2023

Kom til VidensDage’23 i september hvor du blandt andet kan tilmelde dig vores to populære LAF-seminarer.

Vi glæder os til en spændende dag, der starter med et foredrag, efterfulgt af et seminar. Indimellem vil der også være tid til at besøge vores helt nye showroom.

Er du i tvivl om hvilket seminar du skal vælge, så læs mere her »


Vi cykler på arbejde

Vi cykler på arbejde

03.05.2023

Holm & Halby deltager i "Vi cykler på arbejde" kampagnen 2023! Som en virksomhed, der sætter pris på bæredygtighed og sundhed, vil vi gerne tilskynde til at tage cyklen til arbejde og reducere vores CO2-aftryk.

Læs mere om "Vi cykler på arbejde" »


VidensDage'23

VidensDage'23

03.05.2023

VidensDage'23 er en fantastisk mulighed for alle, der ønsker at lære mere om digitalisering og korrekt brug af laboratorieudstyr.

VidensDage’23 begynder med en inspirerende times foredrag af David Guldager, som er en anerkendt ekspert inden for digitalisering. Han vil tale om de nyeste trends og teknologier inden for digitalisering – også i laboratorie verdenen.

Læs om VidensDage'23 her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S