Viden der bringer dig et skridt foran

Vi deler gerne ud af den knowhow og ekspertise, vi sidder inde med.

Kun på den måde fører viden til udvikling og vækst. Både for dig og for os. Dette er netop grundstenen i Holm og Halby - nemlig at videregive den form for viden og teknologi, som bringer dig et skridt foran og gør dig mere effektiv i hverdagen.

Vi er stolte over at kunne byde dig velkommen i vores nye flotte konferencelokaler på Vallensbækvej 33, hvor vi fremover vil udbyde mange af vores seminarer, du vil også her få mulighed for at se vores nye Showroom, hvor et bredt udvalg af vores instrumenter vil være repræsenteret.

Aktuelle seminarer
Tilmeld dig her samt få en detaljeret beskrivelse

Få skræddersyet dit seminar hos Holm & Halby
Finder du ikke et seminar som passer dig, har vi mulighed for at hjælpe dig. Kontakt os så hjælper vi din virksomhed med at tilrettelægge et seminar som passer netop jer.

Praktiske oplysninger
Tilmeld dig på vores seminaroversigt - er seminaret fuldt booket oprettes der ventelister, og du vil blive kontaktet.
Alle seminarer er inkl. morgenmad og frokost.
Der vil blive udleveret seminarmapper samt materiale på dagen.
Samtlige deltagere modtager deltagerbevis som dokumentation for deltagelse.

Læs her om vores tilmeldingsbetingelser for seminarer

Hvis du har spørgsmål til vores kurser er du velkommen til at kontakte koordinator Karina Back, e-mail: kb@holm-halby.dk der også kan besvare praktiske spørgsmål.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S