Holm & Halby seminarer

Om seminaret

Lokation: Holm & Halby

Fra: 03-12-2019 09:00

Til: 03-12-2019 14:00

NYHED: Virtual Reality (VR) er et effektivt værktøj til læring og træning, og er helt sikkert en af fremtidens måder at undervise på, da VR-oplevelser lagres nemmere i vores hukommelse – derfor har vi opgraderet vores LAF kørekort så det nu indeholder elementer fra VR - bl.a. i form af en LAF-eksamen med den sidste nye VR-teknologi.

Formål/ målgruppe: 
Forkerte rutiner i et LAF kabinet kan være årsag til kontaminering af prøver – eller at du sætter din og dine kollegers sikkerhed i spil. Holm & Halby har i samarbejde med en række nøje udvalgte brugere sammensat et seminar, der har til formål at kvalificerer kursisten til at arbejde sikkert i et sikkerhedskabinet. Kurset vil blive afholdt som en blanding af teori, film, VR og praksis. Der bliver i forbindelse med kurset afholdt en afsluttende prøve, der er afgørende for udstedelse at et certifikat – nemlig LAF kørekortet.

Kurset henvender sig til alle, der arbejder i LAF og sikkerhedskabinetter uanset type og fabrikat. Der lægges især vægt på god praksis for, hvordan man arbejder korrekt uden at udsætte sig selv, omgivelserne eller sit produkt for kontaminering.

Seminaret omfatter desuden:

  • Begrebsafklaring
  • Gældende normer
  • Typisk opbygning af sikkerhedskabinet
  • Filter og flow
  • Korrekte – og ukorrekte – arbejdsrutiner
  • Ergonomi
  • Rengøring og vedligeholdelse
  • Gode råd
Adresse:
Holm & Halby
Vallensbækvej 33
2605 Brøndby

Foredragsholder:
Søren Thuesen - Holm & Halby
Willibald Farbmacher - Holm & Halby
 

Sprog: Dansk

Pris: kr. 2.100,- (inkl. morgenmad og frokost)

NB! Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom.

Tilmeld Tilbage
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S