Om seminaret
Lokation: Holm & Halby
Fra: 09-11-2021 08:30
Til: 09-11-2021 15:30
Formål/ målgruppe:
Seminaret henvender sig til de mange der har opgaven at holde fryserne kørende på laboratorier og hospitaler. Vi har kun små hold (max 8 deltagere) – så der er mulighed for at få besvaret sine spørgsmål ligesom der er mulighed for at udveksle erfaringer.
Vi vil i løbet af dagen komme igennem henholdsvis Haier, Arctiko, ESCO, Gram ULT og Bioline køl/frys, Revco, Nordic Lab og Telstar.
(Vi vil primært koncentrerer os om de frysere som de aktuelle kursister har i deres afdelinger, og derfor vil der være fryser fabrikanter vi kun kort berører).
Agenda for dagen:
1. Præsentation af køleskabe og frysere alle fryser fabrikater
2. Hvordan betjenes den (mekanisk)
3. Hvordan betjenes elektronikken (styrepanel)
4. Indstilling af temperatur
5. Indstilling af alarm værdier
6. Hvordan reagerer man på alarmer/first hand trouble shooting
7. Daglig vedligehold
8. Hvordan virker kølesystemet (dog ikke kompressor i dybden)
9. Hvordan lukkes fryseren korrekt ned (vandkølet)
10. Spørgsmål
11. Eventuelt
Der afsluttes med evaluering og udlevering af kursusbevis
Adresse:
Holm & Halby
Vallensbækvej 33
2605 Brøndby
Foredragsholder:
Finn Elmose Servitekniker - Holm & Halby
Charlotte S.Madsen Produktspecialist - Holm & Halby
Sted:
Holm & Halby
Vallensbækvej 35
2605 Brøndby
Sprog: Dansk
Pris: kr. 2.900,- (inkl. morgenmad og frokost)
NB! Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom.
Tilmeld
Tilbage