Tilmeldingsbetingelser for seminarer hos Holm & Halby

BEKRÆFTELSESMAIL OG FAKTURERING
Når du tilmelder dig et seminar via vores hjemmeside, vil du modtage en bekræftelsesmail, hvor du skal huske at bekræfte din tilmelding via et link i din e-mail. Husk eventuelt at tilføje et rekvisitionsnummer fra jeres indkøbsafdeling hvis dette er påkrævet i din virksomhed.
Vi udsender automatisk en reminder på mail til dig 7 dage før, samt 24 timer før seminaret.
Du vil modtage en faktura for seminaret 1 uge før kursusstart.

AFBESTILLING / OMBOOKING
Ved afmelding 4 uger eller senere før afholdelse betales et gebyr på 50% af arrangementets pris. Ved afmelding 2 uger eller senere før afholdelse betales det fulde beløb af seminaret. 
Hvis du er forhindret i at deltage på et af vores seminarer, kan du frit overdrage din plads til en kollega, eller deltage på næstkommende seminar.
Kontakt Holm & Halby og vi sørger for ombytningen.

UDEBLIVELSE
Hvis du udebliver fra seminaret, uden at melde afbud, faktureres du 100% af seminarprisen.

AFLYSNING AF ET SEMINAR
Vi forbeholder os ret til at aflyse et seminar, hvis underviseren bliver syg, eller der er for få tilmeldinger til seminaret. Skulle det ske, at vi bliver nødt til at aflyse et seminar, sørger vi naturligvis for en ny dato, der passer ind i din kalender, eller vi refunderer kursusprisen.

SEMINARAFGIFT INDEHOLDER
Seminar prisen er inkl. kursusmateriale og fuld forplejning ved heldagskurser. Forplejningen omfatter morgenbrød, the/kaffe, frokost, kolde drikkevarer og eftermiddagssødt.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S