Serviceydelser på bombekaloriemeter

Holm & Halby forhandler og servicerer bombekalorimetre fra Parr. Disse instrumenter har ligesom alt andet udstyr behovet for at blive serviceret løbende.

Serviceydelser:

Serviceydelse / Område  
Eftersyn Læs mere
Installationstest Læs mere
Reparation Læs mere

I et bombekaloriemeter foregå analysen ved sprængninger under højt tryk i en trykbeholder. Sådanne sprængninger kan eksempelvis give urenheder i udstyrets flowvej, hvorfor det kan være en god ide at lade dit udstyr blive efterset og vedligeholdt ved jævne mellemrum. Dette bør ske mindst én gang om året. Kortere intervaller kan dog være nødvendige.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om dit behov for service.

Vi tilbyder andre serviceydelser end eftersyn
Ovenfor kan du læse mere om de forskellige servicemuligheder. Men bemærk! Alene du afgør behovet. Og skulle servicebehovet strække sig ud over det nævnte, er vi åbne for dialog, da vi hos Holm & Halby har "viljen til løsning" som en af vore kerneværdier. Vi ønsker kort og godt at leve op til eller overgå dine forventninger.

Du kan bestille servicetilbud i vores kundecenter på tlf. 4326 9400 eller du kan bestille servicetilbud her 

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S